İlgi Anadolu-Fen Lisesi

Genel

İlgi Okulları  Anadolu-Fen Lisesi eğitim felsefesi gereği tüm öğrencilerini akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslararası toplumların değerli bireyleri olarak yetiştirmeyi ve tüm dünyada örnek alınacak bir eğitim kurumu olmayı vizyon olarak benimsemiştir.
    İlgi Okulları Anadolu-Fen Lisesi; özgün programı, seçkin öğretim kadrosu, yapıcı disiplin anlayışı, çağdaş eğitim-öğretim tekniklerine sahip ve çevre dostu olan modern yerleşkesi ile Şanlıurfa’nın nitelikli lise ihtiyacına çözüm bulmuştur.
    İlgi Okulları  Anadolu-Fen Lisemizde, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda seçilen öğrencilerle proje ve olimpiyat grupları oluşturulur. Bu öğrencilerle, uzman öğreticiler eşliğinde haftada 8 saat çalışmalar yapılır.
    İlgi Okulları  Anadolu-Fen Lisemizde; yeni buluşlara, bilimsel ve teknolojik gelişmelere ilgi duyan ve projeler üreten geleceğin nitelikli insanlarını yetiştirmektir.
    9. sınıftan 12. sınıfa kadar bir bütünlük içerisinde olan programımızda, üniversite sınavına hazırlık çalışmaları, soru çözüm saatleri ve etüt çalışmaları, kulüp etkinlikleri, sosyal faaliyetler ile haftalık toplam 48 saatlik bir çalışma yapılmaktadır.

YKS'DE 2 YIL ART ARDA TÜRKİYE 1.Sİ ÇIKARTAN TEK ÖZEL OKUL

TÜBİTAK BAŞARILARIMIZ