YABANCI DİL EĞİTİMİ
İlgi okullarında yabancı dil eğitimi Anaokulundan başlamakt dır. Uygulamış olduğumuz programlar sayesinde öğrencilerimizi B1-B2 seviyesinde mezun etmek hedeflenir. Öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmek adına öğretmenlerimiz haftada 10 saat derse girer. Ayrıca, öğrencilerimiz hedeflenen seviyeye gelebilmeleri için ihtiyaç halinde takviye İngilizce konuşma, okuma dersleri ve online native speaker ile canlı dersler düzenliyoruz.
Uluslararası geçerliliği olan dil sınavlarına hazırlayıp yabancı dilde 4 temel olan beceriler kazandırıyoruz. 3. Sınıftan itibaren ingilizce olimpiyat çalışmalarımız başlamaktadır.

YABANCI DİL EĞİTİMİ
Öğrencilerimizin, dil öğreniminde temel olan dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini rahat kavramaları adına Anaokulunda ve ilkokulda her yılın sonunda İngilizce performans günü velilerimizin katılımıyla gerçekleştiriyoruz.
Dil öğrenimi sürecinde hedeflenen dili hızlı öğrenmek ve o dilde iletişim kurabilmek adına dönem içerisinde 2 Dil Kampı düzenliyoruz. Bu kamplar yurtdışından gelen İngilizce öğretmenlerinin katkıları ve yapmış oldukları kültürel çalışmalar sonucunda eğlenceli bir şekilde gerçekleşmiş oluyor. Kamplara katılan öğrencilerimiz dil öğrenimine karşı daha pozitif bir yaklaşım göstermektedirler.
Okulumuzda STARTERS, MOVERS, FLYERS, KET, PET VE TOEFL sınavlarını uyguluyoruz.

yabanc