Okul Öncesi

İLKOKULA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIYLA DESTEKLENİYORLAR
Eğitim sistemimizde ilköğretimin ilk kademesinin başlangıcı olan, okul öncesi eğitim etkinliklerinden birisi de okuma yazmaya hazırlık çalışmalarıdır.
Okuma yazmaya hazırlık çalışmalarında edinilen temel bilgi ve beceriler yoluyla çocuklarımızın bilişsel faaliyetleri artmaktadır. Çocuklarımızı görsel algılama, işitsel algılama, dikkat, problem çözme, el becerisi çalışmalarıyla destekleyerek yaşam boyu kullanabilecekleri kazanımları geliştirmelerini amaçlıyoruz.
Öğrencilere her gün düzenli olarak sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi atıştırmalığı sunulmaktadır.

STEM EĞİTİMİ ALIYORLAR

SCAMPER TEKNİĞİNİ KULLANARAK YARATICI DÜŞÜNÜYORLAR.
Zihinsel kalıpların ötesinde hareket ederek çocuklara düşüncelerini değişmeleri veya birleştirmeleri konusunda adım attırarak yaratıcı düşünmelerini sağlıyoruz.

DEĞERLERİN DEĞERİNİ BİLİYORLAR
Öğrencilerimiz milli kültür açısından büyük önem taşıyan deyim ve atasözlerini ders içi aktivitelerle öğrenirler.
Böylelikle kelime dağarcıkları zenginleşir ve günlük konuşma dilinde sıkça kullanırlar.

AKTİVİTELERLE SOSYAL TAKILIYORLAR
Hem belirli gün ve haftalar kapsamında hem de farklı sosyal faaliyetler sunarak çocukların sosyal, neşeli, girişken, yaratıcı ve özgüvenli olmalarını sağlıyoruz.

Yaşam boyu öğrenen, duyarlı, dengeli ve bağımsız bireyler yetiştirmek için yeniliklere ve evrensel değerlere açık, yerel değerlere bağlı, adaletli ve farklılaştırılmış bir eğitim sunmaktayız.

Yeşil Terapiyle DOGAL YAŞAMI TANIYORLAR.
Bu programla, çocuklarımızın doğal dünyayı keşfetmelerini hedefliyoruz. Merkezinde bahçe olan uygulamalı bir öğretim stratejisi ile doğal yaşamı tanıma, sağlıklı beslenme alışkanlığına sahip olma, sorumluluk alma ve işbirliği yapma gibi birçok değer ve beceriyi kazanıyorlar. Geniş okul bahçemizi etkin bir öğrenme alanı olarak kullanıyoruz.

COOKİNG ETKİNLİKLERİ İLE YAPARAK, YAŞAYARAK,TADARAK ÖĞRENİYORLAR
Ders içeriklerine paralel olarak hem dünya mutfağı hem de kendi ülkelerinin yöresel mutfak kültürlerini, onlar için tasarladığımız mutfak atölyesinde merak duygusuyla birlikte besinleri tanıyarak ve kullanarak farklı lezzetler ortaya çıkarıyorlar.

8 FARKLI KARNE HEYECANI YAŞIYORLAR
Öğrencilerimiz eğitim-öğretim dönemi içerisinde kendi dersleri ve branş derslerinden toplamda 8 farklı karne heyecanı yaşıyorlar.